Coaching en expertise

Je kan Betternet Impact Wizard volledig zelfstandig doorlopen. Je vult de vragen dan zelf in, of in overleg met stakeholders.

Maar misschien heb je liever dat iemand extern je impactevaluatie (even) in goede banen leidt. Of je zoekt iemand met specifieke expertise voor bijvoorbeeld het verzamelen of analyseren van impactdata.

Bekijk welk profiel past bij jouw vraag en neem gerust contact op met deze coaches en organisaties. Ze volgden een opleiding rond impactevaluatie bij de Sociale InnovatieFabriek.

Eveline Durinck
Eveline.Durinck@ideaconsult.be
Tel. +32 (0)2 300 85 12
Expertise Eveline is werkzaam bij IDEA Consult sinds 2008 en is gespecialiseerd in impactmetingen en evaluaties. Eveline was coach binnen het actie-onderzoek maatschappelijke impactmeting van de Sociale Innovatiefabriek. Ze heeft de maatschappelijke, economische en wetenschappelijke impact van diverse innovatieve organisaties en projecten in kaart gebracht (o.a.voor Flanders FOOD, iMEC VLAIO).
Iris Verhoeyen
iris@socialeinnovatiefabriek.be
Tel. +32 (0)486 37 82 12
Expertise De Sociale InnovatieFabriek geeft op vraag workshops rond impactgericht werken en impact evalueren met Betternet Impact Wizard.
Pieter Jansen
pieter@hipo-analytics.be
Tel. +32 (0)483 52 34 38
Expertise Hipo begeleidde al verschillende organisaties met het uitvoeren van de impact-analyse. Hipo richt zich bij uitstek op kwantitatieve analyses (data verzameling, verwerking en communicatie) en fungeert als een data-coach voor de organisatie.
Valérie Carette
valerie.carrette@hefboom.be
Tel. +32 (0)2 205 17 20
Expertise Valérie begeleidde verschillende organisaties in het opstellen van een veranderheorie en in hun impactevaluatie.

pages.ie-warning